Individuele Sessies - Zijn en Schijn
814
page-template-default,page,page-id-814,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Individuele sessies

Sensi therapie

Duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Voor kinderen 1 tot 1,5 uur. De ervaring leert dat er gemiddeld 1 tot 4 behandelingen nodig zijn om het lichaam zo ver te brengen dat je zelf verder kan tot er zich weer een ander proces aanbiedt. We lopen regelmatig ergens tegen aan in ons leven. Daar even echt ruimte en aandacht aan geven zorgt dat we weer verder kunnen. Ontwikkelen is een levenslang proces en onderweg is het fijn als er af en toe even iemand meekijkt wanneer we even vastzitten. Ik kijk graag met je mee en help je aandacht te geven aan de plekken in je lichaam die roepen. Hierdoor komt er weer ruimte en kan je energie weer gaan stromen. Je krijgt persoonlijke handvaten die je helpen met je gevoelens om te gaan waardoor je ook zelf meer kan ontspannen wanneer je thuis of op je werk bent.

Access Bars™ sessie

Een 1 tot 1,5 uur durende sessie waarbij ik je bars naloop. Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk loslaten wat jou belemmert om te ontvangen in het leven. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Door deze na te lopen krijg je de kans om dat wat je belemmert moeiteloos los te laten. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Zijn & Schijn sessie

Een combinatie van alle modaliteiten. In het moment kijken we waar je komst om vraagt. Ik volg de energie van dat moment. Dit kunnen clearings zijn, Sensitechnieken, Acces bars, de energie volgen met mijn handen, Opstellingen, verschillende bodyprocessen van Acces, in stilte aanwezig zijn of andere impulsen die gevolgd kunnen worden. We werken samen, ook jouw impulsen in het moment zijn belangrijk dus breng ze in zodat je kan gaan ervaren dat ze van belang zijn.

Bodyprocessen Acces Consciousness

Acces Facelift, Trifold Sequincy Systems, TSS of drugs induced scenario’s, perfectionisme and insanity, Reconnection with communion earth, Cellular Memory, Anafylectic Shock and quadrate of laxation, actualisering van functionele lichaamsbalans. Alle body processen uit de 3daagse bodyclass.

Online Zijn & Schijn sessie

Via zoom of de telefoon is het mogelijk dat ik je op afstand begeleid naar de rust en ruimte met jezelf en je lichaam. Zorg dat je een rustig plekje hebt en kan zitten of liggen. Je maakt van te voren met mij een afspraak en dan spreken we een tijd af dat je me kan bellen.