Behandeltechnieken - Zijn en Schijn
537
page-template-default,page,page-id-537,page-child,parent-pageid-285,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

BEHANDELTECHNIEKEN SENSITHERAPIE

DRUKPUNTMASSAGE
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Door zacht te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

E.F.T.
Of te wel de Emotional Freedom Techniek, komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

HOLISTIC PULSING
Deze zachte massagetechniek is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces.

SENSI BELLY
Het emotionele geheugen van de mens ligt in de darmen. Hiermee verminderen of halen we de opgelopen spanning in dit gebied weg.

SSR (SENSI STRESS RELEASE)

Het doel hiervan is het oplossen van problemen op het gebied van trauma, herinnering, vorige levens, energetische ballast en verstoringen in de aura als gevolg van gedachten patronen en negatieve overtuigingen. Bij de SSR techniek gebruiken we een aantal stappen om te komen tot een goede werking.

SSR werkt met het principe van de matrix energetics. De opbouw van het universum is in principe een matrix van energie die onzichtbaar is. Dit patroon wordt gevormd, maar ook verstoord, door gedachten en overtuigingen.

De matrix van jouw bestaan is gekoppeld aan die van anderen, jouw omgeving, jouw gedachten en overtuigingen. Verder alles waar jij je aan verbindt in gedachten, woorden en daden. Jouw overtuigingen, geloof en gedachten scheppen een realiteit. Hierdoor worden jouw gedachten waar, zodat je ze met overtuiging denkt en voelt. De grootste kracht zit dus in woorden en gedachten. Laat ze dus positief zijn!!

PLC (PAST LIFE CLEARANCE)

Dit staat voor Past Life Clearance. Een techniek om oude trauma’s uit diepe lagen en vorige levens op te sporen en op te lossen. Vaak hebben we te maken met onverwerkte emoties, trauma’s, angsten en onderbewuste overtuigingen. Door bewustwordingsprocessen kunnen we deze thema’s doelmatig oplossen, waardoor men weer het gevoel van geluk en welzijn ervaart, vrij van alle belastende emoties die ons vasthouden. Hier werken we met de pendel ipv de biosensor.

BURN-OUT EN E-PROTOCOL

Als in het Sensi meetprotocol sprake is van een burnout dan is het zinvol om aan de slag te gaan met het burnout protocol.Deze bestaat uit diverse onderdelen, zoals drukpuntmassage, orthomoleculaire aanvullingen en voeding. Als er sprake is van een burnout, is de juiste voeding een heel belangrijk onderdeel.

Het E-protocol is bedoeld om entiteiten te helpen weghalen. Entiteiten kunnen bij iedereen binnenkomen. Er zijn verschillende methoden om entiteiten tegen te gaan.

VOEDING- EN ALLERGIEMETING
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen’ in het lichaam meer bij.

DIEËTEN
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

ORTHOMOLECULAIR
Soms is het noodzakelijk een dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een Burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een energetische remedie te gebruiken. Een remedie is een concentraat van meestal sterk gereinigd ultracolloïdaal water waarin trillingspatronen van edelstenen en bloesems geplaatst zijn. 
Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

EDELSTEENTHERAPIE
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan ondersteunend zijn bij verschillende verwerkingsprocessen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken op gebieden waar dat nodig is.

AANVULLENDE TECHNIEKEN ZIJN & SCHIJN

ACCESBARS EN BODYPROCESSEN:
Access Consciousness® heeft een unieke therapie ontwikkeld, genaamd Access Bars®. Een Bars-sessie geeft rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en als gevolg daarvan ook in je lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen.

Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen in je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van al je gedachten en overtuigingen als patroon opgeslagen.

Door deze punten met aanraking te activeren, kunnen de banen zich ontladen, waardoor er niet alleen rust, ruimte en ontspanning ontstaat in je hoofd, maar ook ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

LICHAAMSGERICHTE OEFENINGEN:
Door verschillende oefeningen laten we levensenergie weer door het lichaam stromen. Yoga, Chigong, Human Garage Bindweefsel Fascials.

SYSTEMISCH WERKEN / RUIMTELIJKE OPSTELLINGEN
Ons leven kent van jongs af aan vele systemen. Wij mensen komen voort uit onze huizen van herkomst: de familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding tussen die systemen. Wij groeien op en ontwikkelen ons in systemen met onze opvoeders, onze schoolklas, een team, een vereniging en weer later werken wij in systemen, zoals in organisaties.

Wij leren en ontwikkelen ons binnen die systemische context. Ieder van deze levenssystemen heeft een eigen dynamisch krachtenveld, een zielsstroom die ons op een diep en vaak onbewust niveau beweegt. Door in dit gebied te gaan kijken wordt helder waarom we dingen doen die we doen en kunnen we daar eventueel verandering in brengen.

REIKI (1 en 2)
Een vorm van therapie waarbij via de handen energie wordt doorgegeven. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen en de energie zoekt zijn weg naar waar het nodig is.

Metameric of ontspannings massage.

 

De Metameric massage zal je in veel gevallen helpen bij het oplossen van de volgende problemen: intense viscerale spanningen, een rugpijn die maar niet overgaat en alle andere situaties die je niet kon oplossen met klassieke massagetechnieken. Deze massagetechniek zal een keerpunt zijn en zal u helpen slagen in de professionele wereld. U lost veel problemen op door de root op te lossen.

Deze massagetechniek is zeer efficiënt maar tegelijkertijd heel eenvoudig.

Als u echter op zoek bent naar traditionele massage en “een van de velen” wilt zijn, dan is dit niet wat je wilt.

De ontspanningsmassage is een hele zachte, langzame waarbij je heerlijk kan wegzakken en je lichaam helemaal bij kan ontspannen.