Access Energetic Facelift - Zijn en Schijn
1164
page-template-default,page,page-id-1164,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Access Energetic Facelift®

Elke keer dat je in de spiegel kijkt en je je spiegelbeeld veroordeelt, herinneren je cellen deze informatie, zij slaan dit oordeel op.
De Facelift wist het cellulair geheugen van oordelen en verjongt jou en je lichaam.
Wanneer we de oordelen, die we in de spiegel op ons gezicht hebben geprojecteerd los gaan laten en verwijderen, heeft het lichaam de ruimte om zichzelf weer te regenereren.

De Energetic Facelift ® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Access Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam.
Het verjongt en laat de cellen van binnen uit stralen.
Het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes.
Het wordt toegepast op het gezicht maar werkt door in het gehele lichaam waardoor het net zo goed een bodylift genoemd zou kunnen worden, het verjongt en verstrakt de huid.

 

Hoe zou het zijn als je alle oordelen die je hebt over je gezicht zou laten gaan?

 

De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende hands-on behandeling, die energie gebruikt om je gezicht te activeren.
We vragen in deze sessie energie van 20 verschillende Access lichaamsprocessen te laten lopen, deze richten zich specifiek op de transformatie van de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress.
Wat veelal weer een gevolg is van onze overtuigingen, besluiten en ervaringen.

Het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest.
Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

 

Het is voor mij elke keer weer zo’n weldaad om te ontvangen en om te geven.

 

Hoe zou het zijn voor jouw lichaam om dit te ontvangen?

(Begint ie al te springen? Het lichaam weet wat het hier kan halen dus mocht je een reactie ervaren bij het lezen….Zou ik het zeker niet proberen…)

 

Een sessie duurt 45 of 60 minuten en de kosten zijn 60,- of 80,- incl. btw
Bestel je in 1 keer 4 sessies van 60 minuten dan betaal je 300,- incl btw.

links is tijdens en rechts is voor