Inspiratie | Zijn & Schijn | Oefeningen & Inspiratie momenten
118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-118,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 
Druk in je hoofd? Ontvang gratis 4 heerlijke ontspanningsoefeningen en mijn inspiratie mail.

Inspiratie

Energypull

 

Hiernaast kan je meedoen met een Energy pull. Deze zal je helpen om meer en meer aan te gaan trekken waar je om vraagt.

Op mijn youtube kanaal deel ik meer oefeningen en inspiratie momenten die misschien een bijdrage voor je kunnen zijn. Voel je welkom je daarop te abonneren.

Aandachtig aanwezig zijn bij Jezelf

 

Wanneer je overspoelt wordt door informatie van buitenaf kan je soms even helemaal de weg kwijt zijn. Ik nodig je hieruit even aanwezig te komen bij jezelf.
Welke bijdrage kan dit voor jou zijn?

Dagelijkse routine.

Een korte routine die je dagelijks kan doen om te zorgen dat je energie lekker loopt, wat helpt om je zelf genezende kracht te stimuleren.

20 minuten stress reset: Fascial Maneuvres van Human Garage.

Human garage Fascial Maneuvres (palate Swipe, Totally Twisted and Anti Gravity) kunnen je helpen om 65-90 % van de stress in je lichaam te verlagen, je kan ze 1 of twee keer per dag doen. Of wanneer je fijn vindt.

Een gratis Body & Mind Care les.

Wil je meer? Bekijk dan de opties voor Body & Mind Care

Clearing
Een tool om de lading van allerlei issues op te lossen,waardoor er ruimte komt om andere keuzes te gaan maken en je niet vast blijft zitten in oude patronen, besluiten, oordelen of overtuigingen die je belemmeren het leven te leven dat je graag voor jezelf zou willen.

Clearing statement Acces Counsciousness: