Body & Mind Care online - Zijn en Schijn
807
page-template-default,page,page-id-807,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Body & Mind Care online

Geven om jezelf.

 

10 weken

Zeker 1 moment in de week aandacht &  zorg voor lichaam en geest en dat wat we gewaar zijn terwijl we met ons lichaam bewegen.

Door verschillende, actieve,  zachte, lichamelijke oefeningen, bewegingen en houdingen met aandacht te doen, zullen we energie, die in het lichaam vast zit weer in beweging laten komen.
 
Dit geeft ruimte, rust, bewustwording, stimuleert het zelf genezend vermogen en je bouwt jouw conditie daarmee op.
Een actieve, bewuste inspanning van lichaam of geest helpt het lichamelijk of geestelijk welzijn te verbeteren.
We zullen 1,25 uur samen, online, aandachtig aanwezig zijn bij onszelf, ons lichaam en dat wat er speelt in de houdingen en oefeningen, die ik op dat moment aanbied.
Geïnspireerd door Energetisch Lichaamswerk, Yoga, Meditatie, Chi Kung, Acces Consciousness, Stilte, Fitness, Aerobics, Dans, Sound heling en Beweging.

De online lessen zullen plaatsvinden in de besloten Facebook groep “Body & Mind Care”. De lessen blijven de hele week in de groep staan dus je kan ook op een ander moment de les meedoen als je de woensdagochtend niet kan,
maar wat is er voor nodig om er in het moment bij aanwezig te kunnen zijn en energetisch bij te dragen aan de creatie van de les?

 

KOSTEN:  Nu 50,- ipv 75,-
10 weken meer rust, ontspanning,  kracht, helderheid en zelfbewustzijn!

 

Van week 19 tot en met week 28 (4 Mei – 11 Juli)

 

ALLEEN DE EERSTE LES IS OP:
DINSDAG 5 MEI VAN 9:30 -10.45
DE REST VAN DE WEKEN ZIJN OP DE
WOENSDAGOCHTENDEN 9:30-10:45
(ONLINE LIVE IN BESLOTEN FB GROEP)