Acoustic Treatment/Akoestische behandeling - Zijn en Schijn
1260
page-template-default,page,page-id-1260,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Akoestische Behandeling

Een totaal andere manier van “zijn en werken met” mensen en lichamen.
Your Acoustical Body

 

Je lichaam heeft de capaciteit om vanuit oneindige mogelijkheden te functioneren.

Alle ‘leugens’ (=oordelen, conclusies en besluiten die we hebben aangenomen) manoeuvreren je lichaam in een elektrische realiteit, die gebaseerd is op polariteiten.

Je akoestische vibratie is je oorspronkelijke trilling, oneindig ruimtelijk.
Alles heeft zo’n eigen trilling.

Wat zou het vergen om bewust te worden van het verschil tussen elektrisch en akoestisch?

Hoe zou het zijn om bewust te kunnen kiezen of je vanuit de elektrische staat van zijn functioneert? Alleen waar en wanneer dat meer zou creëren? 

Wanneer je in je lichaam komt neem je alle implantaten en explantaten mee van andere  levens, de herinneringen over hoe je lichamen toen hebben gefunctioneerd en wat je lichamen ervaren hebben. Hierdoor creëer en maak je vaak dezelfde keuzes als in je andere levens. Hiermee lijk je jezelf te beschermen, maar je hoeft je niet meer te beschermen tegen dat wat is geweest. 

Wat als je alleen maar bewust zou hoeven zijn?

Het is een bijzonder proces dat je jou en je lichaam uitnodigt uit polarisatie te komen. Dit doe ik door eventueel vragen te stellen en de energie te clearen die omhoog komt, en door verschillende lichaamsprocessen aan te zetten en mijn handen op bepaalde plekken op het lichaam te leggen. Een diep transformerend proces. Kies jij deze ruimte weer te ontdekken in jezelf? Wat is hier allemaal mogelijk voor jou?

Ik voel me dankbaar en blij wanneer ik met lichamen en moleculen op deze manier mag dansen en bewegen.

De ruimte die ontstaat is voorbij aan woorden. 

Ik ontmoet jou en je lichaam graag op de tafel in mijn praktijk.