Mogelijkheden | Zijn & Schijn | Individuele & Groepssessies
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,page-parent,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Mogelijkheden

Wanneer je niet lekker in je vel zit, lichamelijke klachten voelt, spanningen ervaart of tegen bepaalde dingen aan loopt in je leven, relationeel, lichamelijk, mentaal of emotioneel, help ik jou te ontspannen in jezelf en te luisteren naar jouw innerlijke wijsheid, lichaam en energie, zodat je jezelf beter kan gaan managen in dit soort momenten.
Daarmee kom je weer meer in balans, ontspanning, vertrouwen, rust, kracht en verbinding en kunnen klachten verminderen of verdwijnen en kan je lichaam weer gaan helen.

 

 • Hoe fijn zou het zijn als iemand met de nodige ervaring neutraal met je meekijkt, zonder oordeel en je ruimte krijgt om in een veilige omgeving helderheid te krijgen, jezelf te uiten en energie weer te laten stromen?
  Wat wil gezien, gehoord en gevoeld worden?
 • Samen kijken we wat er nodig is en wat je kan doen of laten om dat waar jij tegenaan loopt te verbeteren, te helen of transformeren.
  Door middel van aanwezigheid, gesprek, vragen, verschillende technieken en energetisch lichaamswerk komen we tot diep in de kern waar transformatie plaats kan vinden.
  Soms is één sessie al genoeg om weer zelf verder te kunnen en vaak vraagt het om even een reisje te maken in jezelf door meerdere sessies te kiezen.
 • Je kan ook zelf één van de sessies hieronder kiezen als je al bekend bent met deze sessies en weet wat je zou willen zonder dat we dieper op je vraag ingaan.
  Soms is er geen specifieke vraag en wil je gewoon lekker een energetisch lichaamsproces ontvangen omdat je je daar beter door voelt, ontspant op diepere lagen en het ruimte creëert.
  (Dit raad ik meestal aan als een soort van onderhoud, 2 tot 4 keer per jaar.)

 

 • Ook zijn er mogelijkheden om in kleine groepen samen tot bewustwording en verbinding met jezelf te komen en jezelf te trainen in deze materie.
  Helemaal onderaan deze tekst zie je de mogelijkheden hiervoor.
 • Werk je zelf met mensen en wil je Access Bars sessies leren geven dan kan je ook terecht in mijn eendaagse Access Bars trainingen.

 

Dat wat hieronder staat zijn allemaal manieren die ik kan inzetten om balans, ontspanning, vertrouwen, rust, kracht en verbinding of dat wat je verlangt in jouw lichaam en jezelf weer toe te laten.
Alles is aanwezig en we hoeven het alleen maar toe te laten en dat is een kunst.

Individuele sessies

Zijn & Schijn sessie

Wat wil jij veranderen?
Een combinatie van alle modaliteiten. In het moment kijken we waar je komst om vraagt. Ik volg de energie van dat moment. Dit kunnen clearings zijn, Sensitechnieken, Acces bars, de energie volgen met mijn handen, Opstellingen, verschillende bodyprocessen van Acces, in stilte aanwezig zijn of andere impulsen, die gevolgd kunnen worden. We werken samen, ook jouw impulsen in het moment zijn belangrijk, dus breng ze in zodat je kan gaan ervaren dat ze van belang zijn.

Sensitherapie

Duurt ongeveer 1,5 uur. Voor kinderen 1 uur. De ervaring leert dat er gemiddeld 1 tot 4 behandelingen nodig zijn om het lichaam zo ver te brengen dat je zelf verder kan. We lopen regelmatig ergens tegen aan in ons leven. Daar even echt ruimte en aandacht aan geven zorgt dat we weer verder kunnen. Ontwikkelen is een levenslang proces en onderweg is het fijn als er af en toe even iemand meekijkt wanneer we even vast lijken te zitten. Ik kijk graag met je mee en help je aandacht te geven aan de plekken in je lichaam, die roepen. Hierdoor komt er weer ruimte en kan je energie weer gaan stromen. 

Sessie met Healy

Wat wil je op dit moment in je leven verbeteren?

Heb je genoeg energie, slaap je voldoende, is je immuunsysteem verzwakt, wil je je huid verbeteren?

Het lichaam gebruikt verschillende soorten communicatie om de cellen in staat te stellen informatie uit te wisselen.

Deze informatie is van vitaal belang voor het lichaam om onderling te communiceren en evenwicht te bereiken.

De Healy heeft een quantum sensor die deze verschillende energievelden kan uitlezen.

Bij disbalans geeft het feedback in de vorm van informatie.

Er zijn 144.000 verschillende frequenties om nieuwe informatie naar je bio-energetisch veld te sturen om deze disbalans opnieuw uit te lijnen en te kalibreren voor een optimaal welzijn helemaal op maat gemaakt voor jou persoonlijk.

Het werkt op alle niveaus en alle dimensies van het bio-energetische veld.

• Fysiek

• Mentaal

• Emotioneel

• Meridianen

• Chakra’s

• Bio-energetisch veld

• En zelfs leren – de geest

Het zal ongeveer 75 minuten duren.

 

Online of telefonisch
Zijn & Schijn sessie

Wat wil jij veranderen?
Wat wil je hier ontvangen?

In deze sessie maken we een afspraak via Zoom en je brengt jouw hulpvraag in. Vervolgens zal ik wat vragen stellen. Daarna volg ik de energie en nodig ik je uit helemaal bij jou te komen en daar de ruimte toe te laten om datgene te ontvangen waarnaar jij verlangt. Dit kan zijn in de vorm van een geleide meditatie maar kan ook zijn dat er wat anders gevraagd wordt. Durf je te vragen en te ontvangen?

Het zal ongeveer 60 minuten duren.
Zorg dat je een fijn plekje hebt voor jezelf  waar je kan liggen of zitten.

 

Acces Consciousness® 

 ‘Empowering people to know that they know’

Access Bars™ sessie

Een 45 minuten tot 1 uur durende sessie waarbij ik je Bars naloop. Er zijn 32 punten op je hoofd, die als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk loslaten wat jou belemmert om te ontvangen in het leven. Deze punten bevatten alle lading van ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen, die je in al je levens hebt opgeslagen. Door deze na te lopen krijg je de kans om dat wat je belemmert, moeiteloos los te laten. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je leven met totaal gemak veranderen wanneer dat is wat je kiest.

ESSE, Energetic Synthesis of Structural Embodiment

Esse is manuele modaliteit die technieken van over de hele wereld combineert. ESSE is niet het resultaat van deze technieken, die je op het lichaam toepast. Het is een energie gebaseerd op de tools van Acces Consciousness, die bijdragen aan het loslaten van voorwaarden, beperkingen en oordelen van jou en je lichaam, die zijn vastgezet in je lichaam. In plaats van er van uit te gaan dat er van alles mis is in en met het lichaam en dat er van alles gefixt moet worden, nodigt ESSE het lichaam uit om de stijfheden die jou en je lichaam tegenhouden om te leven vanuit de oneindige mogelijkheden die je werkelijk bent in de wereld, weer vloeibaar te maken. 

Access Facelift™ sessie

 

 

De Energetic Facelift ® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam.
Het verjongt en laat de cellen van binnen uit stralen.
Het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes.
Het wordt toegepast op het gezicht maar werkt door in het gehele lichaam waardoor het net zo goed een body lift genoemd zou kunnen worden, het verjongt en verstrakt de huid.

Je kan dit proces ook zelf leren geven in een eendaagse training.

Access Bodyprocess
Sessie

Een 45 minuten tot 1 uur durende sessie waarbij ik verschillende lichaamsprocessen kan geven, die het lichaam uitnodigen en toelaten te veranderen.
Klik hieronder welke lichaamsprocessen er zijn, doordat ik je lichaam vraag krijg ik door welke voor dat moment het meest zou bijdragen.

Access Bars
Eendaagse cursus

Een eendaagse Cursus, waarbij je de Acces bars gaat leren geven. Je zal het proces deze dag 2 keer ontvangen en twee keer geven. Aan het eind van de dag ben je een gecertificeerd Bars practitionar en mag je deze sessie gaan geven aan mensen.

Druk in je hoofd? Ontvang gratis 4 heerlijke ontspanningsoefeningen en mijn inspiratie mail.

Ontmoet Jezelf

Een bijeenkomst van 2 uur waar je jezelf gaat ont-moeten, deze bied ik 1 keer per maand aan. Je kan los meedoen of een hele serie die op dat moment gepland staat.

Bewust Jezelf

8x: Hier committeer je je tot  8 bijeenkomsten van 2 uur, verdeeld over 8 maanden, we vervolgen de reis naar vrijheid met jezelf. 1 keer per maand.

Fascial Maneuvers

Lichaamsoefeningen waarbij we het zelfhelend vermogen optimaliseren door via het bindweefsel te werken en daar alle lagen weer los te maken zodat alles kan stromen en de communicatie in het lichaam weer optimaliseert.
RUIMTE, ONTSPANNING, BEWUSTZIJN EN STIMULATIE VAN HET ZELF GENEZEND VERMOGEN.
HEEL JEZELF.

Tarieven voor particulieren

Zijn & Schijn sessie

Systemisch en energetisch lichaamswerk waarbij we diep met het lichaam en de ziel verbinden, welke informatie komt er vanuit deze verbinding?

€ 120,00

Sensitherapie sessie
Fascial Maneuvers sessie

Balans herstellen en energie weer laten stromen zodat het zelfherstellend vermogen haar werk zonder belemmeringen kan doen.

€ 80,00 – 120,00

Puur Access Body:

Access Bars™
Bodyprocessen
Energetische Facelift™
ESSE™ sessie

€ 60 (45 min)
€ 80 (60 min)

Sessies voor kinderen

t/m 18 jaar

€ 60,00

Online healing/ afstemming sessie via Telefoon of Zoom

€ 80

Acces  Bars Training

€ 380,00 (1 dag)
€ 190,00 (herhaling)

Traject A Jezelf zijn

4 Zijn & Schijn sessies 

€ 440,- (ipv €480,-)

Traject B Jezelf zijn

6 Zijn & Schijn sessies

€ 660,- (ipv €720,-)

Traject C Jezelf zijn

4 kindersessies

€ 220,-  (ipv €240,-)

Traject Heel Jezelf

Individuele begeleiding met Fascial Maneuvers. 6 Sessies waarbij ik jou begeleid met speciale oefeningen en handelingen om jezelf van klachten af te helpen. Over het algemeen heel snel en effectief. (Ik geef ook groepsworkshops, zie data)

€ 447,-

PROMO ACTIE:

 

Een Access Bars introductie  25,- (30 minuten) eenmalig per persoon.

LET OP: Tarieven zijn aangepast vanaf 27-6-2023

Wat is het je waard datgene waar je mee komt te veranderen?
Welke bijdrage kan ik voor je zijn om deze verandering te faciliteren?
(Faciliteren: Iets mogelijk maken door er de voorwaarden voor te scheppen of door er anderszins ondersteuning aan te geven.)

Alle cursussen van Access Consciousness® zijn internationaal vastgesteld en overal in Nederland gelijk. Bij herhaling van de cursus geldt 50% van de prijs. Kinderen t/m 16 jaar zijn gratis.

 

Voor bedrijven en instellingen overleg ik graag wat de hulpvraag is en maak daarop eventueel een passend aanbod.

*Kosten dienen na elke losse sessie contant of via een betaalverzoek te worden betaald, trajecten betaal je vooraf.

Deze sessies worden niet vergoed door de  verzekeringen.

 

*Prijzen zijn exclusief de uitgemeten aanvullingen. Houd hier rekening mee.

 

*De afspraak verzetten kan tot 24 uur van te voren. Bij niet tijdig verzetten of annuleren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd waarin iemand anders ingepland had kunnen worden.

 

Ook een behandeling aan huis is, indien nodig, mogelijk. Vraag hiervoor even naar de mogelijkheden en kosten.

Remedies:

Een uitgemeten remedie kost circa € 14,- per flesje. Een Sensi-card kost  € 22,-.

 

Voedingssupplementen:

De voedingssupplementen en orthomoleculaire preparaten zijn vrij verkrijgbaar in reformwinkels. Gebruik je medicijnen of andere alternatieve middelen neem deze dan mee.

 

Bovenstaande sessies vervangen niet de reguliere zorg. Het dient gezien te worden als aanvulling op de reguliere zorg en kan uitkomst bieden waar deze vastloopt.