Frequentietherapie - Zijn en Schijn
1427
page-template-default,page,page-id-1427,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Frequentie therapie

Wat wil je op dit moment in je leven verbeteren?

 

Wil je meer energie, beter slapen, je immuunsysteem versterken, je huid verbeteren?

 

Frequentie therapie ook wel ‘bioresonantie’ genoemd, is gebaseerd op uitvindingen op het gebied van bio-en quantum fysica.

 

Als alle materie gecomprimeerde energie is dan straalt dit dus ook uit. Elk lichaamsdeel, orgaan en cel bestaat uit energie. Ook virussen, bacteriën, pollen, voeding etc. iedere stof heeft zijn eigen frequentiespectrum (kenmerk).

 

Via dit frequenties spectrum communiceren cellen met elkaar. Dit gebeurt via lichtflitsen (biofotonen). De informatie uitwisseling gaat ongehinderd in een gezond lichaam. Elke cel en lichaamsdeel kan op deze manier goed zijn taken uitvoeren.

 

Er zijn allerlei storende substanties zoals gifstoffen, bacteriën, parasieten. elektrosmog, kleur en smaakstoffen etc. die de communicatie verstoren. Hierdoor wordt de communicatie verminderd en zal het functioneren van de cellen verminderen en kunnen er verschillende klachten ontstaan zoals moeheid, pijnen, allergie, concentratieverlies etc.

 

D.m.v. Frequentietherapie worden de kenmerkende frequenties van de substanties vastgesteld. De lichaamseigen frequenties worden getest, vastgesteld en gemoduleerd en teruggegeven aan de gebruiker. De communicatie in het lichaam wordt weer hersteld en klachten kunnen verdwijnen.

 

Het werkt op alle niveaus en alle dimensies van het bio-energetische veld.

• Fysiek

• Mentaal

• Emotioneel

• Meridianen

• Chakra’s

• Bio-energetisch veld

• En zelfs leren – de geest

In mijn praktijk werk ik met een klein draagbaar Frequentie apparaatje dat de Healy wordt genoemd en ook door mensen thuis kan worden gebruikt wanneer men deze aanschaft.

 

Wil je hier meer van weten klik dan op onderstaande button om naar de presentatie te gaan.

 

Verder kan je Healy sessies boeken waarbij je zelf een programma uit de groepen kiest of  waarbij ik met dit frequentie apparaatje een analyse maak en van daaruit kijk welke programma’s je voor jou op dat moment het beste kan gebruiken. De analyse zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen en daarna leg ik je aan een programma deze zijn vaak een uur. Ondertussen zal ik ook de analyse in zijn geheel in je energie veld laten trillen. Naar aanleiding van de Aura analyse zal ik ook prikkelende vragen stellen die verandering kunnen brengen.

Wat zijn de mogelijkheden via mij om hier kennis mee te maken?

 

  • 1. Je kan me laten weten dat je geïnteresseerd bent en meer wilt weten, dan maken we een afspraak live of via zoom voor een gratis analyse en korte behandeling met uitleg.
  • 2. Je wilt het ervaren en boekt een betaalde sessie met de Healy bij me. Daarbij maak ik een analyse en laat ik naar aanleiding van die analyse en het gesprek een programma draaien. Dit kan je herhalen zo vaak als je wilt.
  • 3. Bij interesse tot aanschaf, kan je eventueel mijn leen Healy, als deze vrij is 3 dagen huren om te kijken wat het met je doet en of je hem zou willen aanschaffen. Bij aanschaf krijg je dan het geld terug.
  • 4. Je kan je via mij inschrijven en de Healy aanschaffen ( je kan hem 14 dagen uitproberen en vind je het niks dan kan je hem kosteloos terugsturen) , ik word dan je sponsor en begeleid je in het zelfstandig werken met de Healy en eventueel je Healy Business (MLM systeem) op te bouwen als je daarin geïnteresseerd bent.
    Via deze link kan je hem ook zelf bestellen in de shop, maar ik raad altijd mensen aan dit even samen met mij te doen, zodat je zeker weet dat het allemaal soepel verloopt. De ervaring leert dat er soms toch dingen gemist worden en dan kost dit veel tijd en energie om op te lossen en dat zou jammer zijn. Ook is het goed na te denken of je gewoon klant wilt zijn of member, waarmee je je investering terug kan verdienen. Wil je het perse zelf doen let er dan op dat er als sponsornaam; zijnenschijn staat en je zeker bent dat je bij mij wordt ingedeeld. Anders word je zomaar bij iemand vreemds in gedeeld en dat zou jammer zijn.