Workshops en trajecten zelfheling met Fascial Maneuvers - Zijn en Schijn
2658
page-template-default,page,page-id-2658,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Fascial Maneuvers

Laat je je lichaam zichzelf helen?

 

FASCIAL MANEUVERS

 

Human Garage Fascial Maneuvers, een mix van intentie, beweging en adem wat ons helpt spanningen los te laten die onze bewegingen en lichaamsfuncties beperken.

Na verloop van tijd en door het consequent uitvoeren van de oefeningen kan de pijn verdwijnen en genezing in elk aspect van het lichaam beginnen, van spierdysfunctie tot hormonale disbalans.

Het regelmatig beoefenen is een deel van de puzzel, ook zijn kiezen voor biologische voeding, gezonde relaties en je huishouding vrijhouden van toxische belasting  cruciale factoren voor het belichamen van hun filosofie.

Deze oefeningen kunnen je helpen om 65-90 % van de stress in je lichaam te verlagen, je kan ze 1 of twee keer per dag doen.

Het 28 daagse reset programma van Human Garage (gratis mee te doen!) zal het lichaam herprogrammeren om uit ‘gewoonte’ stress te komen zodat het kan doen waar het goed in is; zichzelf helen.
In dit programma word veel meer gedeeld en krijg je bijna dagelijks een lesprogramma aangeboden en nog aanvullende informatie over hoe je je lichaam kan opschonen en voeden.
Human Garage is op een missie om 1 miljoen mensen over de hele wereld te informeren hoe ze  zichzelf kunnen helen en dit is vrij toegankelijk voor iedereen en beschikbaar zonder kosten, dus ken je mensen die dit wel zouden kunnen gebruiken?
Laat het ze weten!

 

 1/3/7 en 28 daagse reset online in het engels:

Meld je hier gratis aan

Heel jezelf met Fascial Maneuvers!

 

 

LIVE LESSEN IN OSS

De volgende data heb ik nu staan in Oss.

Vr. 10-11-23
Zo. 12-11-23
Wo. 22-11-23
zo. 26-11-23 (9.30-11.00)
Wo. 6-12-23
Vr. 15-12-23 (14.30-16.00)
Wo. 20-12-2

(Kosten: vrijwillige bijdrage en houd rekening met uitlopen van de tijd)

Individuele begeleidingstrajecten Fascial Maneuvers:

Wil je graag dat ik persoonlijk met jou meekijk en je een tijdje begeleid in wat jouw lichaam nodig heeft zodat je daarna zelf weet wat te doen, dan kan je een individueel traject boeken of losse sessies.

1ste keer is inclusief Intake 1,5 uur
6 x 60 min. persoonlijke begeleiding van de oefeningen, speciaal voor jouw lichaam.

We gaan samen door de speciale oefeningen heen die bij jouw lichaam voor verbetering zullen zorgen.
Het kan ook zijn dat ik merk dat het goed zou zijn voor jouw lichaam dat ik wat handelingen op de behandeltafel uitvoer dit gaat in overleg met jou.

Daarna krijg je huiswerk om thuis de oefeningen met regelmaat zelf te doen.
Ook geef ik je wat tips mee voor aanvullende voedingsmiddelen om je mineralenhuishouding te optimaliseren zodat je fascia goed gehydrateerd wordt en daardoor makkelijker alles kan verwerken.

€447,-
(Losse individuele begeleidingssessie van 1 tot 1,5 uur is 80,- tot 120,-)
Stress release
Lichamelijke klachten verbeteren
Trauma verwerking
Emotionele ontlading
Groter bewustzijn
Sensitieve ontwikkeling
Opschonen lichaam
hydrateren
Versoepelen
Betere gronding