Workshops en individuele trajecten zelfheling met Fascial Maneuvers - Zijn en Schijn
2658
page-template-default,page,page-id-2658,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Fascial Maneuvers

Laat je je lichaam zichzelf helen?

 

FASCIAL MANEUVERS

 

Human Garage Fascial Maneuvers, een mix van intentie, beweging en adem wat ons helpt spanningen los te laten die onze bewegingen en lichaamsfuncties beperken.

Na verloop van tijd en door het consequent uitvoeren van de oefeningen kan de pijn verdwijnen en genezing in elk aspect van het lichaam beginnen, van spierdysfunctie tot hormonale disbalans.

Het regelmatig beoefenen is een deel van de puzzel, ook zijn kiezen voor biologische voeding, gezonde relaties en je huishouding vrijhouden van toxische belasting  cruciale factoren voor het belichamen van deze filosofie.

De oefeningen kunnen je helpen om 65-90 % van de stress in je lichaam te verlagen, je kan ze 1 of twee keer per dag doen.

Het 28 daagse reset programma van Human Garage (gratis mee te doen!) zal het lichaam herprogrammeren om uit ‘gewoonte’ stress te komen zodat het kan doen waar het goed in is; zichzelf helen.
In dit programma wordt veel meer gedeeld en krijg je bijna dagelijks een lesprogramma aangeboden en nog aanvullende informatie over hoe je je lichaam kan opschonen en voeden.
Human Garage is op een missie om 1 miljoen mensen over de hele wereld te informeren hoe ze  zichzelf kunnen helen en dit is vrij toegankelijk voor iedereen en beschikbaar zonder kosten, dus ken je mensen die dit wel zouden kunnen gebruiken?
Laat het ze weten!

 

 1/3/7 en 28 daagse reset online in het engels:

Meld je hier gratis aan

Heel jezelf met Fascial Maneuvers!

 

 

LIVE LESSEN DOOR MIJ GEGEVEN IN OSS

Inmiddels heb ik alle programma’s doorlopen en ben bezig met het programma voor Fascial Maneuver Coach.
Ik deel deze oefeningen en perspectieven graag met jullie omdat ik er zelf heel veel profijt van heb met mijn lichaam en mensen zichzelf wonderlijk heb zien helen.
Wil je meer persoonlijke begeleiding dan kan dat op onderstaande manieren.

Workshops in kleine groepjes:
De volgende data heb ik nu staan in Oss.

Di.27-2
Zo. 3-3
Di. 12-3
Zo. 24-3
Di. 26-3
Di. 9-4
Di.23-4
Di.7-5
Di. 21-5
Di.4-6
Di. 18-6
Di. 2-7

10:00-11:30

(Kosten: vrijwillige bijdrage)

Individuele begeleidingstrajecten Fascial Maneuvers:

Wil je graag dat ik persoonlijk met jou meekijk en je een tijdje begeleid in wat jouw lichaam nodig heeft zodat je daarna zelf weet wat te doen, dan kan je een individueel traject boeken of losse sessies.
Ik zou je willen vragen als je open staat voor online leren en in de Engelse taal, om het 28 daagse programma bij Human Garage te volgen dit zorgt ervoor dat we samen verder zullen komen met jouw doelen.

1ste keer is inclusief Intake 1,5 uur
Het traject bestaat uit 6 x 60 min. persoonlijke begeleiding van de oefeningen, speciaal voor jouw lichaam.

We gaan samen door de speciale oefeningen heen die bij jouw lichaam voor verbetering zullen zorgen.
Het kan ook zijn dat ik merk dat het goed zou zijn voor jouw lichaam dat ik wat handelingen op de behandeltafel uitvoer dit gaat in overleg met jou.

Daarna krijg je huiswerk om thuis de oefeningen met regelmaat zelf te doen.
Ook geef ik je wat tips mee voor aanvullende voedingsmiddelen om je mineralenhuishouding te optimaliseren zodat je fascia goed gehydrateerd wordt en daardoor makkelijker alles kan verwerken.

€447,-
(Losse individuele begeleidingssessie van 1 tot 1,5 uur is 80,- tot 120,-)
Stress release
Lichamelijke klachten verbeteren
Trauma verwerking
Emotionele ontlading
Groter bewustzijn
Sensitieve ontwikkeling
Opschonen lichaam
hydrateren
Versoepelen
Betere gronding

FASCIA

Onze definitie van fascia evolueert voortdurend naarmate we meer leren. Zoals we het momenteel begrijpen, is fascia een multidimensionale constructie die bestaat uit bindweefsel dat zowel geheugen als emotie bevat. Het controleert onze bewegingspatronen en draagt een unieke metafysische signatuur. Fascia pikt interne en externe prikkels op en geeft die informatie door aan de hersenen om te worden verwerkt. Het 3D-aspect van fascia ziet eruit als webbing en is door het hele lichaam te vinden.

 

Het zit om je spieren, organen en andere delen van je lichaam. Het helpt alles bij elkaar te houden en geeft ondersteuning aan je lichaam. Je kunt het je voorstellen als een soort verpakking die je spieren en andere delen van je lichaam beschermt en ondersteunt.

 

Stel je voor dat je een sinaasappel pelt. De witte laag die je onder de schil ziet, is vergelijkbaar met fascia. Het is een stevig, maar flexibel weefsel dat alles op zijn plaats houdt. Fascia zorgt ervoor dat onze spieren soepel kunnen bewegen, ondersteunt onze organen en helpt bij het verdelen van krachten en druk door ons lichaam.

 

Wat fascia zo fascinerend maakt, is dat het niet alleen een passief omhulsel is, maar ook actief betrokken is bij verschillende lichaamsfuncties. Het bevat zenuwuiteinden en receptoren die signalen naar ons brein sturen over druk, spanning en beweging. Dit verklaart waarom soms spanning of problemen in fascia kunnen leiden tot pijn of beperkingen in ons bewegingsbereik.

 

Fascia kan ook reageren op fysieke en emotionele stress en onze gedachten en woorden. Wanneer we bijvoorbeeld gestrest zijn of herhaaldelijk dezelfde bewegingen maken, of gedachtes hebben kan fascia strakker worden en zelfs bindweefselknopen vormen, die bekend staan als triggerpoints. Dit kan leiden tot stijfheid, pijn en verminderde flexibiliteit.

 

Hoewel er nog veel onbekend is over de complexiteit van fascia, was Human Garage in staat om de onmiskenbaar effectieve Fasciale Maneuvers te ontwikkelen. Het hebben van de biologische kennis van fascia is waardevol, maar het belangrijkste voor het genezingsproces is de kennis van het gebruik ervan.