Bodyprocessen Acces Consciousness - Zijn en Schijn
496
page-template-default,page,page-id-496,page-child,parent-pageid-432,bridge-core-2.3.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Hier enkele bodyprocessen van Acces Consciousness.

 

Ik heb toegang tot alle processen (dit zijn er meer dan 30) van de driedaagse bodyclass en kijk wat jouw lichaam in het moment vraagt.

 Energetische Facelift Sessie

1439662683

De Energetic Facelift ® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam.
Het verjongt en laat de cellen van binnen uit stralen.
Het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes.
Het wordt toegepast op het gezicht maar werkt door in het gehele lichaam waardoor het net zo goed een bodylift genoemd zou kunnen worden, het verjongt en verstrakt de huid.

De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende hands-on behandeling, die energie gebruikt om je gezicht te activeren.
We vragen in deze sessie energie van 20 verschillende Access lichaamsprocessen te laten lopen, deze richten zich specifiek op de transformatie van de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress.
Wat veelal weer een gevolg is van onze overtuigingen, besluiten en ervaringen.

Het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest.
Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

Ik vind het heerlijk om te ontvangen en om te geven.

Zou je dit graag eens ontvangen?

Een sessie duurt 60-90 minuten en de kosten zijn 90,- incl. btw
Bestel je in 1 keer 4 sessies dan betaal je 320,- incl btw. (ipv 360,-)

 

23022409_1456227721160313_831755418_n

Foto’s van mijn eerste sessie. De rechter is voor de behandeling en de linker is tijdens de behandeling.

 

Anafylectic shock en quadraat van Laxatie.

Dit Access Body Proces kan worden gebruikt op overwerkte of uitgeputte spieren, ongeacht of het komt door trainen, bewegen of algemene vermoeidheid. Het helpt het gebied weer te ontspannen.
Bij een Zijn & Schijn sessie zal ik deze inzetten mocht de energie daarom vragen. Je kan hier ook specifiek om vragen.

Actualizering van functionele lichaam balans.

Terug brengen van de balans in het lichaam.
Hierbij worden de handen op twee plekken op het lichaam gelegd en de energie in beweging gebracht.

Reconnection with communion earth.

Aardende sessie, die je helpt weer in contact te komen met de aarde en meer in het hier en nu te zijn.

Acoustical BodyProces:

Je lichaam heeft de capaciteit om vanuit de ruimte van een oneindig wezen te functioneren.

Alle ‘leugens’ (oordelen, conclusies en besluiten) van deze realiteit manoeuvreren je lichaam in een elektrische realiteit, die gebaseerd is op polariteiten.
Wat zou het vergen om bewust te worden van het verschil tussen elektrisch en akoestisch?

Hoe zou het zijn om bewust te kunnen kiezen of je vanuit de elektrische staat van zijn beweegt? Alleen wanneer en waar dat meer zou creëren? 

Wanneer je in je lichaam komt neem je alle implantaten en explantaten mee van andere  levens, de herinneringen over hoe die lichamen hebben gefunctioneerd en wat je lichamen ervaren hebben. Hierdoor creëer en maak je dezelfde keuzes als in je andere levens. Hiermee lijk je jezelf te beschermen. Je hoeft je niet meer te beschermen tegen dat wat is geweest. 

Wat als je alleen maar bewust zou hoeven zijn?

Een bijzonder proces dat je lichaam uitnodigt uit polarisatie te komen.

ESSE®, Energetic Synthesis of Structural Embodiment

Een totaal andere manier van “zijn en werken met” lichamen.

ESSE® is uniek lichaamswerk dat Access Consciousness™ tools combineert met manuele manipulatie technieken gericht op de Fascia van het lichaam, dat reikt tot in elke millimeter van het lichaam.

Het is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren, wat zorgt dat bewegingen makkelijker gaan, dat het lichaam makkelijker functioneert en dat de energetische systemen met meer gemak stromen.

Conclusies, besluiten, overtuigingen, standpunten en dergelijke worden als informatie opgeslagen in de cellen en dit creëert iets, op verschillende plekken kan dit zich uiten in stugheid van het weefsel als een soort lijm dat verhard, er is dan weinig ruimte tussen de moleculen.
Met dit proces maken we de ‘lijm van oordelen’ als het ware weer wat meer vloeibaar waardoor er meer ruimte ontstaat tussen de moleculen en het bewegingssysteem weer met meer gemak kan gebeuren.

Celullaire memory

Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen.
Hiermee kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden. Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd.
Door de verandering in de cellen kan het zijn dat de cellen niet meer optimaal werken. Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen.
Heb je een plek op of in jouw lichaam dat maar niet beter wil worden?
Dan kan het gebruik van Cellular Memory waarschijnlijk een verbetering of zelfs een oplossing bieden. Het kan voor elke lokale lichamelijke klacht gebruikt worden. Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld de Bars®) voor het beste resultaat.
‘Toen mijn zoon zijn arm gebroken had deed ik deze elke avond, hij gaf dan aan dat hij het voelde tintelen op de plek, alsof daar dan wat gebeurde. In het begin wilde hij het niet want dan werd hij zich juist bewust van de breuk waar hij liever van weg wilde met zijn aandacht. Een paar dagen later begon hij er zelf om te vragen.’
Bij een Zijn & Schijn sessie zal ik deze inzetten mocht de energie daarom vragen.
Je kan hier ook specifiek om vragen.

TSS; Trifold Sequency System

Dit lichaamsproces is in te zetten wanneer iemand geestelijk of lichamelijk trauma ervaren heeft en zich in een zogenaamde ‘loop’ bevindt.
Bijvoorbeeld wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan.
Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn nu nog steeds onbewust bepalen hoe je handelt.
Dit lichaamsprocess ontrafelt de ‘loop’, wanneer we steeds op een zelfde manier blijven handelen of praten alsof we de gebeurtenis niet achter ons kunnen laten.
Het haalt de gebeurtenissen en de emoties, die we daaraan gekoppeld hebben weer uit elkaar.
Geestelijk en lichamelijk trauma kan hiermee veranderd worden.
Bij een Zijn & Schijn sessie zal ik deze inzetten mocht de energie daarom vragen.
Je kan hier ook specifiek om vragen.

TSS of drugs induced scenario’s, perfectionisme and insanity

Een andere toepassing van dit proces heeft te maken met de gevolgen van medicijngebruik of drugs, die opgesloten zijn geraakt in het lichaam.
En wat te denken van perfectionisme dat je als een drugs gebruikt of depressie of welk ander probleem? Het zoeken naar perfectie is een TSS.
Wanneer je onder invloed bent ben je niet helemaal aanwezig met je lichaam.
Op die momenten kan het zijn dat je allerlei stemmingen, gedachten en emoties van anderen waarneemt en denkt dat het van jou is.
Je kan dan op zo’n moment allerlei conclusies en besluiten nemen over dingen die je je niet bewust bent.
Wanneer je weer nuchter bent is die informatie wel ergens opgeslagen alleen weet je dat niet en toch beïnvloed het je handelen.
Met dit proces krijg je weer toegang tot die besluiten om ze los te kunnen laten en weer opnieuw bewust keuzes te kunnen maken.
Bij een Zijn & Schijn sessie zal ik deze inzetten mocht de energie daarom vragen.
Je kan hier ook specifiek om vragen.

MTVSS, Moleculaire Terminal Valence Sloughing System

MTVSS is één van de verrassende Body Processen van Access.

Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Proces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.
MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is.

Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden.

Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen.
MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaams-behandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.

Volgens de Access Consciousness© oprichter Gary M. Douglas heeft deze behandeling indrukwekkende veranderingen in gezondheid teweeg gebracht na 10 á 20 sessies van 90 minuten, liggend aan de ernst van de klachten.
MTVSS haalt de blokkade weg en is een innerlijke make-over om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.