Access Bars® sessie - Zijn en Schijn %
481
page-template-default,page,page-id-481,page-child,parent-pageid-432,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Access Bars® sessie

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.

Voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, ruimte, bewustwording en ontspanning.
Naast de diepe ontspanning, die dit proces met zich meebrengt, kan een Bars® sessie voor verandering op alle vlakken van je leven zorgen.
Houd daar rekening mee!

Access Bars is een manier om je energiehuishouding door te spoelen zodat energie weer vrij kan stromen.
Zonder te praten kunnen gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens veranderen, doordat je op een dieper, onbewust niveau gaat loslaten.

Wat zijn de BARS?

 

DUTCH Access Bars Headchart facebook

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen, door en om het hoofd met elkaar verbinden.  Hier ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, kan spanning in die banen ontladen.
Van hieruit kan je oude patronen loslaten en weer opnieuw bewuste keuzes gaan maken.
Het doen van de Bars, verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.
Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Deze zullen in verschillende samengestelde combinaties aangeraakt worden.
Je houdt gewoon je kleding aan en komt te liggen op de massagetafel.
Het is aan jou om jezelf in staat van ontvangen over te geven aan wat er voor je is. Verder hoef je niks te doen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een heerlijk ontspannen massage hebt gehad.
In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Wat is er allemaal nog meer mogelijk voor jou?

Hier volgen wat filmpjes met uitleg over de bars:

Wil je een sessie eens ervaren? In oktober kan je voor 25,- een korte proefsessie boeken of gewoon een volledige sessie van verschillende tijdsduren. (60, 75, 90 minuten)

Wil je zelf Acces Bars leren geven?

Er is echt wel veel veranderd na de sessie, ik maak me niet meer zo druk, en het lijkt als of ik niet zo lang meer met dingen zit. Ook gebruik ik regelmatig de vraag is dit van mij? En dan gaat het warempel nog weg ook, echt bizar.
Ik ben echt heel blij, ik heb gewoon geen last meer gehad van mijn rug en ik ben veel vrolijker lijkt wel. Ik lach meer en thuis is het ook gezelliger. Mijn omgeving lijkt er ook baat bij te hebben. Haha.
Het is echt anders, ik heb de twee dagen daarna geen pijn ervaren terwijl ik altijd pijn had, daarna voelde ik het wel weer een beetje maar lang niet zo erg als voorheen en dat na 1 sessie. Ik ben benieuwd wat deze tweede voor me gaat doen.
Examens stress/paniek, na twee sessies wordt er al gezegd dat ze veel meer ontspannen is en zich minder druk maakt, ook heeft ze weer van die gekke lollige buien die eigenlijk bijna niet meer voorkwamen.