Zijn & Schijn Sessie - Zijn en Schijn
1013
page-template-default,page,page-id-1013,bridge-core-2.3.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Zijn & Schijn Sessie

Energie in beweging

 

Een combinatie van alle modaliteiten die in mijn rugzak zitten samen met mijn levenservaringen, zijn en potentie om waar te nemen. In tegenstelling tot de andere sessies zal ik hier wat meer coachend begeleiden en clearen naast de behandeling.
In het moment kijken we waar je komst om vraagt. Wat zou je anders willen? Wat wil je veranderen? Waar wil je meer helderheid in?  Ik volg de energie van dat moment. Dit kunnen clearings zijn, Sensitechnieken, Acces bars, uitnodigen van jouw oorspronkelijkheidsenergie, Akoestical treatment,  de energie volgen met mijn handen, Opstellingen, verschillende bodyprocessen van Acces, in stilte aanwezig zijn, vragen stellen of andere impulsen, die gevolgd kunnen worden. We werken samen, ook jouw impulsen in het moment zijn belangrijk, dus breng ze in zodat je kan gaan ervaren dat ze van belang zijn.

Welke vraag breng je mee?

Als alles mogelijk was hoe zou je dan de deur uit lopen na deze sessie?

Wat kan je hier ontvangen?

Alles zit in jou, hoe kan ik hier een bijdrage voor je zijn om verandering te faciliteren?
Wat is er mogelijk voor jou en je lichaam voorbij aan de realiteit die je kent?

 

Naast een losse sessie kan je ook kiezen voor een traject, waarin we samen op reis gaan en je een commitment met jezelf maakt de tijd te nemen om alles wat je in de sessies leert en tegenkomt meer te integreren in je leven.
Een huis bouw je ook niet in 1 dag, dus hoeveel tijd wil je nemen?
Je kan een kort traject kiezen van 4 keer of een langere van 6 keer.

 

Traject Jezelf Zijn.

 

Misschien denk je al dat je jezelf bent. In feite kunnen we ook niet, niet onszelf zijn denk ik en is het meer de vraag; hoeveel  ben ik bewust of onbewust mezelf? Wat als je bereid bent alles van jou ook werkelijk toe te laten in jouw bewustzijn en leven? Hoe zou je leven dan zijn?
Zou je dezelfde keuzes maken die je nu maakt?
Zou je de strubbelingen die je misschien hebt in je leven bewust kiezen?
Wat als er veel meer mogelijk is dan je tot nu toe dacht?
Zullen we samen gaan ontdekken?