Heb je wel in de gaten dat je wensen uitkomen? - Zijn en Schijn
1024
post-template-default,single,single-post,postid-1024,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Heb je wel in de gaten dat je wensen uitkomen?

 

Verlangen naar rust

Gisteren (29 februari 2017) en vandaag heb ik twee hele rustige dagen en stond er niks in mijn agenda.

Ik bleef een beetje binnen hangen en moest langs allerlei stemmetjes die me zeiden dat ik toch eigenlijk van alles moest doen.

En ondertussen deed ik maar wat, maar wel waar ik zin in had, schrijven, oefeningen, een meditatie, nog een opdracht waar ik mee bezig ben, aangekleed om te gaan hardlopen vond ik het veel te koud en ik besloot binnen te blijven.

Met een lichte onrust dat dit toch eigenlijk niet kan. Ik wil toch wat bereiken? Dan moet ik toch minstens aan de slag!

Na even stil te hebben gezeten en al deze gevoelens te hebben waargenomen, realiseerde ik me dat ik vandaag precies aan het doen was waar ik al een tijdje naar verlangde.

In mijn dagboek schreef ik vorige week dat ik behoefte had aan rust en ontspanning en tijd om te schrijven aan mijn boek, blogs en nieuwsbrief. Ik wilde daarom echt een keer een weekend alleen weg!

Nu heb ik zo ineens twee dagen thuis en zou me gewoon bijna niet realiseren dat het er ineens is! Vanaf dat moment besloot ik me neer te leggen bij het feit dat deze dag me gewoon zo in de schoot geworpen is.

Ik ben midden op de dag in bad gegaan en heb met een vriendin een mooie gesprek gehad waar ik haar en mezelf weer een stapje verder heb geholpen gewoon door er te zijn en te delen.

Ik heb bewust genoten van de luxe dat dit eens kon!

En van daaruit ben ik gaan schrijven en had ik weer inspiratie. Dit bericht komt nu vanuit een stroom van inspiratie die bij het stilstaan en rusten weer ruimte krijgt…….

Tags:
,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.