Behandeltechnieken - Zijn en Schijn
537
page-template-default,page,page-id-537,page-child,parent-pageid-285,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

BEHANDELTECHNIEKEN SENSITHERAPIE

DRUKPUNTMASSAGE
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Door zacht te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

E.F.T.
Of te wel de Emotional Freedom Techniek, komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

HOLISTIC PULSING
Deze zachte massagetechniek is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces.

VOEDING- EN ALLERGIEMETING
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen’ in het lichaam meer bij.

DIEËTEN
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

ORTHOMOLECULAIR
Soms is het noodzakelijk een dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een Burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een energetische remedie te gebruiken. Een remedie is een concentraat van meestal sterk gereinigd ultracolloïdaal water waarin trillingspatronen van edelstenen en bloesems geplaatst zijn. 
Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

EDELSTEENTHERAPIE
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan ondersteunend zijn bij verschillende verwerkingsprocessen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken op gebieden waar dat nodig is.

AANVULLENDE TECHNIEKEN ZIJN & SCHIJN

ACCESBARS EN BODYPROCESSEN:
Access Consciousness® heeft een unieke therapie ontwikkeld, genaamd Access Bars®. Een Bars-sessie geeft rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en als gevolg daarvan ook in je lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen.
Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen in je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van al je gedachten en overtuigingen als patroon opgeslagen.
Door deze punten met aanraking te activeren, kunnen de banen zich ontladen, waardoor er niet alleen rust, ruimte en ontspanning ontstaat in je hoofd, maar ook ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

BODYTALK ACCES
Body Talk Acces geeft iedereen de kans om door middel van een paar simpele energetisch technieken de eigen gezondheid te handhaven en de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan. 
Het is gebaseerd op het Bodytalk Systeem, een bewezen geneeswijze op basis van energetische technieken. Het is veilig, doeltreffend en veelomvattend. 
De kracht van het Body Talk Systeem zit in de interne communicatie van het lichaam die het zelfhelend vermogen activeert. Hierdoor ontstaat een gezond evenwicht.

LICHAAMSGERICHTE OEFENINGEN:
Door verschillende oefeningen laten we levensenergie weer door het lichaam stromen.

SYSTEMISCH WERKEN / RUIMTELIJKE OPSTELLINGEN
Ons leven kent van jongs af aan vele systemen. Wij mensen komen voort uit onze huizen van herkomst: de familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding tussen die systemen. Wij groeien op en ontwikkelen ons in systemen met onze opvoeders, onze schoolklas, een team, een vereniging en weer later werken wij in systemen, zoals in organisaties. Wij leren en ontwikkelen ons binnen die systemische context. Ieder van deze levenssystemen heeft een eigen dynamisch krachtenveld, een zielsstroom die ons op een diep en vaak onbewust niveau beweegt. Door in dit gebied te gaan kijken wordt helder waarom we dingen doen die we doen en kunnen we daar eventueel verandering in brengen.

REIKI
Een vorm van therapie waarbij via de handen energie wordt doorgegeven. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen en de energie zoekt zijn weg naar waar het nodig is.