Healy - Zijn en Schijn
1427
page-template-default,page,page-id-1427,bridge-core-2.3.2,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Healy

De lifestyle- & gezondheids-wearable met frequenties voor het leven.

Healy is een apparaatje dat frequenties stuurt naar het lichaam en is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Bioresonantie voor thuis!
Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

De Healy is een medisch apparaat/device en goedgekeurd en gecertificeerd.

 

 

 “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

 

 

Er zijn verschillende Facebook groepen waarin ook persoonlijk ervaringen met andere klachten worden gedeeld, hier kan ik je bij interesse voor uitnodigen.

Ik gebruik de healy nu sinds 16 april en merk dat ik meer levenslust heb,  maandelijkse hoofdpijn er bijna niet meer is en als het opkomt laat het los met het migraine programma, als er spontaan dingen gebeuren zoals voedselvergiftiging dan gaat dit heel snel voorbij, ik voel spanningen letterlijk van me afglijden als ik het aanzet, als ik me warrig voel zet ik een mentale balans programma aan en voel me meteen rustiger,  bepaalde relaties die soms moeizaam gingen gaan ineens veel makkelijker, zo heb ik nog veel meer van dit soort ervaringen.
Ik gun het iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, bewustzijn, energie en welzijn dat ze dit in huis hebben, dus ik deel heel graag mijn kennis hierover met je.

Wat wil je op dit moment in je leven verbeteren?

Heb je genoeg energie, slaap je voldoende, is je immuunsysteem verzwakt, wil je je huid verbeteren?

Het lichaam gebruikt verschillende soorten communicatie om de cellen in staat te stellen informatie uit te wisselen.

Deze informatie is van vitaal belang voor het lichaam om onderling te communiceren en evenwicht te bereiken.

De Healy heeft een quantum sensor die deze verschillende energievelden kan uitlezen.

Bij disbalans geeft het feedback in de vorm van informatie.

Er zijn 144.000 verschillende frequenties om nieuwe informatie naar je bio-energetisch veld te sturen om deze disbalans opnieuw uit te lijnen en te kalibreren voor een optimaal welzijn helemaal op maat gemaakt voor jou persoonlijk.

Het werkt op alle niveaus en alle dimensies van het bio-energetische veld.

• Fysiek

• Mentaal

• Emotioneel

• Meridianen

• Chakra’s

• Bio-energetisch veld

• En zelfs leren – de geest

4 verschillende edities
Er zijn vier verschillende edities, ik ben begonnen met het tweede model de Healy Holistic Health.
Ik merkte dat ik graag analyses voor mezelf en voor klanten wilde doen dus na twee maanden heb ik het vierde model, de Resonance besteld.
Hiermee kan ik analyses maken.
Het kleine kastje werkt samen met de healy apps waarin de programma’s staan en je de analyse kan draaien.
Om het te kunnen gebruiken heb je een healy (5 bij 5) en een mobiele telefoon nodig.
Voor de eerste drie modellen heb je dan alleen de roze app van healy nodig en met het vierde model heb je twee apps nodig, de roze en de blauwe analyse app.
Wat zijn de mogelijkheden via mij om hier kennis mee te maken?

 

  • 1. Je kan me laten weten dat je geïnteresseerd bent en meer wilt weten, dan maken we een afspraak live of via zoom voor een analyse met uitleg.
  • 2. Je wilt het ervaren en boekt een sessie met de Healy bij me. Daarbij maak ik een analyse en laat ik naar aanleiding van die analyse en het gesprek een programma draaien. Dit kan je herhalen zo vaak als je wilt.
  • 3. Bij interesse tot aanschaf, kan je eventueel mijn leen Healy, als deze vrij is 3 dagen huren om te kijken wat het met je doet en of je hem zou willen aanschaffen. Bij aanschaf krijg je dan het geld terug.
  • 4. Je kan je via mij inschrijven en de Healy aanschaffen ( je kan hem 14 dagen uitproberen en vind je het niks dan kan je hem kostenloos terugsturen) , ik word dan je sponsor en begeleid je in het zelfstandig werken met de Healy en eventueel je Healy Business (MLM systeem) op te bouwen als je daarin geïnteresseerd bent.